Kokosolie, 500 ml 

Kokosolie, 500 ml

Code 235006     Gewicht 500 gr.

Kokosolie, 500 ml 




€ 11,00

- +



PROMOTIES op dit artikel

Pack 4
€ 39.00

Pure koudgeperste kokosolie (cocus nucifera) in groot formaat. Kokosolie wordt als cosmetische olie aanbevolen voor de gevoelige en geïrriteerde huid.  Halve literfles voor veelvuldig gebruik door masseurs, schoonheidsinstituten of voor regelmatig persoonlijk gebruik. Door deze grote verpakking doet u extra voordeel.
Gebruiksaanwijzing en voordelen van kokosolie:
Met zachte masserende bewegingen aanbrengen op het gelaat en lichaam. De olie legt een fijne, beschermende film op de huid die de vochtbalans helpt bewaren.
Kokosolie is geschikt als basisolie voor massages.
Heeft een zonnefilterende werking, maar het wordt aanbevolen om deze olie samen met andere zonnebeschermers aan te brengen, in het bijzonder op een bleke huid.
Kokosolie is bovendien bijzonder geschikt voor de verzorging van haar en nagels.
Opmerking: Kokosolie heeft de neiging stijf en hard te worden bij koude temperaturen(onder 20ºC). Verwarm de olie au bain marie (in warm water)zodat ze weer vloeibaar wordt alvorens op de huid aan te brengen.
Voorzorg en bewaring van kokosolie:
Bewaren op een koele, donkere plek, ver van het zonlicht. Door het contact met de lucht kan het product bederven. Personen met een allergie aan oliehoudende vruchten moeten voorzichtig zijn. Uitsluitend extern gebruik.
Kokosnoot is een eetbare vrucht van de kokospalm, op wereldvlak de vaakst gekweekte palmensoort. Zijn oorsprong is onzeker, volgens sommigen komt hij uit Azië en anderen geven  Zuid-Amerika aan als oorsprongsgebied. Oorspronkelijk groeide hij op de eilanden uit de Stille Oceaan, gekenmerkt door een tropisch en subtropisch klimaat, maar intussen is de teelt ook verspreid over Centraal Amerika, De Caraiben en Tropisch Afrika. Er bestaat een grote verscheidenheid binnen de drie hoofdvarianten: reuze-, dwerg- en hybride kokospalmen. Vandaag de dag zijn de Filipijnen de grootste uitvoerder van kokosproducten (kokosmelk, kokoswater en kokosolie) ter wereld.

  • Share:

Kokosolie, 500 ml   Opmerkingen

Opmerking toevoegen

Pure koudgeperste kokosolie (cocus nucifera) in groot formaat. Kokosolie wordt als cosmetische olie aanbevolen voor de gevoelige en geïrriteerde huid.  Halve literfles voor veelvuldig gebruik door masseurs, schoonheidsinstituten of voor regelmatig persoonlijk gebruik. Door deze grote verpakking doet u extra voordeel.
Gebruiksaanwijzing en voordelen van kokosolie:
Met zachte masserende bewegingen aanbrengen op het gelaat en lichaam. De olie legt een fijne, beschermende film op de huid die de vochtbalans helpt bewaren.
Kokosolie is geschikt als basisolie voor massages.
Heeft een zonnefilterende werking, maar het wordt aanbevolen om deze olie samen met andere zonnebeschermers aan te brengen, in het bijzonder op een bleke huid.
Kokosolie is bovendien bijzonder geschikt voor de verzorging van haar en nagels.
Opmerking: Kokosolie heeft de neiging stijf en hard te worden bij koude temperaturen(onder 20ºC). Verwarm de olie au bain marie (in warm water)zodat ze weer vloeibaar wordt alvorens op de huid aan te brengen.
Voorzorg en bewaring van kokosolie:
Bewaren op een koele, donkere plek, ver van het zonlicht. Door het contact met de lucht kan het product bederven. Personen met een allergie aan oliehoudende vruchten moeten voorzichtig zijn. Uitsluitend extern gebruik.
Kokosnoot is een eetbare vrucht van de kokospalm, op wereldvlak de vaakst gekweekte palmensoort. Zijn oorsprong is onzeker, volgens sommigen komt hij uit Azië en anderen geven  Zuid-Amerika aan als oorsprongsgebied. Oorspronkelijk groeide hij op de eilanden uit de Stille Oceaan, gekenmerkt door een tropisch en subtropisch klimaat, maar intussen is de teelt ook verspreid over Centraal Amerika, De Caraiben en Tropisch Afrika. Er bestaat een grote verscheidenheid binnen de drie hoofdvarianten: reuze-, dwerg- en hybride kokospalmen. Vandaag de dag zijn de Filipijnen de grootste uitvoerder van kokosproducten (kokosmelk, kokoswater en kokosolie) ter wereld.

Kokosolie, 500 ml   Opmerkingen

Opmerking toevoegen

Change language Coconut oil 500ml (cold-pressed) Aceite de Coco (500ml) olio di COCCO 500ml Huile de Coco 500ml kokosöl 500ml Óleo de coco, 500ml
Subir